Felhasználási feltételek

Az oldal regisztráció vagy anélküli használata jelen felhasználási feltételek kötelező érvényű elfogadásának minősül. A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket külön figyelmeztetés nélkül módosítsa. A változások nyomonkövetése a felhasználó felelőssége.

Jelen dokumentum szerves részének számít trükk beküldési szabályzatunk és az adatvédelemről szóló dokumentumunk is.

Felelősségkorlátozás, jogi tudnivalók

A Trukkok.hu-n megjelent trükköket az oldal felhasználói írják, a trükkök előzetes moderálás nélkül jelennek meg az oldalon. A szolgáltató jogosult, de nem köteles a feltöltött anyagokat ellenőrizni, és szerzői jog vagy egyéb jogszabálysértés, illetve a Trukkok.hu szabályzatának megsértése esetén külön értesítés nélkül törölni. Az egyes trükkökkel és hozzászólásokkal kapcsolatos jogi felelősséget minden esetben az azt beküldő vállalja magára. Amennyiben az oldalon közzétett tartalommal kapcsolatban harmadik fél eljárást indít vagy igényt támaszt, a tartalom beküldője (vagy törvényes képviselője) a felmerülő valamennyi költség és kár megtérítését magára vállalja. A szolgáltatással kapcsolatos jogsértések esetén a szolgáltató a jogszabályok által megkívánt keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyekkel szemben. Az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes mértékben a jogszabálysértő tartalmat feltöltő felhasználó vállaja magára.

Az oldalon szereplő cikkeket nem szakemberek írták, így azokban pontatlanságok vagy téves információk is megjelenhetnek. A trükköket mindenki csak saját felelősségre próbálhatja ki, a szolgáltató senkit sem buzdít az oldalon található trükkök kipróbálására. A szolgáltató semminemű felelősséget nem vállal az oldalon található információk helyességével kapcsolatban, és az azok felhasználásából adódó vagyoni vagy nem vagyoni károk, sérülések kapcsán a felhasználó semmilyen követeléssel nem élhet.

A szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz az oldal megfelelő működésének biztosítása érdekében. Az esetleges hibákkal (adatbázis sérülés, illetéktelen használat, oldal elérhetetlenség stb.) kapcsolatban a szolgáltató felelősséget nem vállal.

Szerzői jogok

Az oldalon található tartalmat szerzői jog védi, további felhasználásuk csak a szerzők engedélyével lehetséges. Az oldalon található képek szabadon felhasználható forrásból származnak, további felhasználásuk a szabad felhasználás jogának megtartása mellett engedélyezett. A képek szerzőinek nevét a képre állva a feljövő buborékban lehet megtekinteni.

Az oldal tartalmát a felhasználók előzetes moderálás nélkül bővíthetik. A beküldött tartalommal kapcsolatos felelősséget minden esetben a beküldő vállalja magára. Amennyiben úgy gondolod, hogy az oldal valamely tartalma szerzői vagy egyéb jogot sért, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és a jogsértő anyagot haladéktalanul törölni fogjuk oldalunkról.

Trükk beküldésével a felhasználó nem kizárólagos jogot ad a szolgáltatónak arra, hogy a trükköt megjelenítse. A beküldő elfogadja, hogy a szolgáltató a trükköket szerkesztheti, javíthatja vagy bővítheti. A regisztráció törlése esetén a trükkök név nélkül maradnak fenn az oldalon.

Felhasználói szabályzat

Az oldal egyes funkcióinak használatához regisztráció szükséges. Tilos olyan felhasználónév használata, amely megtévesztő módon hasonlít más felhasználó, híres ember vagy szervezet nevére, trágár kifejezést tartalmaz vagy egyértelműen köthető egy már törölt felhasználónévhez. A felhasználónevek utólagos megváltoztatására nincs mód.

Az oldalon csak gyermekbarát trükkök és hozzászólások elhelyezése engedélyezett. Tilos az erőszakos, uszító jellegű, káromkodó, hacker, cracker valamint szexuális tartalmú, illetve szerzői vagy egyéb jogot sértő anyagok beküldése. A reklámot tartalmazó vagy a fórum rendeltetésszerű használatát feltűnően zavaró hozzászólások törlésre kerülnek.

Az oldal felhasználási feltételeinek megsértése a hozzászólások vagy a regisztráció külön figyelmeztetés nélküli törlésével, vagy a felhasználó kitiltásával járhat. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármely regisztrációt külön figyelmeztetés és indoklás nélkül töröljön vagy kitiltson.